Φοίβος Αθλητικός Σύλλογος Κω

Ευχαριστήριο προς κ. Θεοδωρακόπουλο Γεώργιο

Μετά από ένα χρόνο πετυχημένης συνεργασίας, ο Α.Σ. Φοίβος Κω επιθυμεί να ευχαριστήσει τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, για την άψογη και πολύτιμη συνεργασία με τον σύλλογο.

Η τακτική και περιοδική επικοινωνία του κ. Θεοδωρακόπουλου με τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης του συλλόγου Γιώργο Καζάκο, ελαχιστοποίησε το ενδεχόμενο τραυματισμών κατά την προετοιμασία, ενώ παράλληλα σχεδιάστηκε από κοινού, πρόγραμμα αξιολόγησης και αποκατάστασης τραυματισμών για τους αθλητές του συλλόγου.

Ο κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος τμήμα φυσικοθεραπείας Αιγίου. Ειδικός φυσικοθεραπευτής μυοσκελετικού και πιστοποιημένος Manual therapist από την παγκόσμια ομοσπονδία manual therapist (IFOMT). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποκλειστικό ενδιαφέρον τις μυοσκελετικού παθολογίες και τις αθλητικές κακώσεις. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στο Physio science clinic στη Αθήνα και ταυτόχρονα είναι σπουδαστής του μεταπτυχιακού προγράμματος του πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο “Θεραπευτική άσκηση”.

Τον ευχαριστούμε θερμά, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο του, με την ελπίδα ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ευχαριστήριο προς κ. Θεοδωρακόπουλο Γεώργιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα