Φοίβος Αθλητικός Σύλλογος Κω

Πρόσκληση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να παραβρεθεί στο 4o Kos 3on3 Basketball Festival, που ξεκινάει σήμερα στην πλατεία Ανταγόρα της Κω, απέστειλαν οι διοργανωτές. Ο υφυπουργός όμως βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», ωστόσο έστειλε το δικό του χαιρετισμό. Αναλυτικά: Αξιότιμε κ. πρόεδρε,, κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 εναντίον 3 (3on3) που πραγματοποιείται στο νησί σας, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ. Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 εναντίον 3 της Κω, μέσα από την πραγματοποίησή του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει ότι έχουν χτιστεί τα θεμέλια για τη συνέχισή του στο μέλλον, αποτελώντας θεσμό και ταυτόχρονα σημαντική διοργάνωση για το νησί. Παρά την πρωτοφανή υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις που επέφερε και συνεχίζει να επιφέρει η πανδημία, ο σύλλογός σας, κατορθώνει να διοργανώσει αυτούς τους αγώνες ακολουθώντας στο ακέραιο τις οδηγίες των ειδικών, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και καταδεικνύοντας έτσι την επιστροφή του ελληνικού αθλητισμού στην κανονικότητα.

 

Οι Αγώνες αυτοί βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το βασικό μας στόχο που είναι η αθλητική ανάπτυξη όλων των περιοχών της χώρας οριζόντια, ενισχύοντας τον αθλητισμό, την άθληση για όλους, τον αθλητικό τουρισμό και αναδεικνύοντας την ιστορία του τόπου μας μέσα από την προβολή κάθε περιοχής. Φίλες και Φίλοι, αποσκοπούμε στην καλλιέργεια της αθλητικής συνείδησης του συνόλου της κοινωνίας. Η ανάπτυξη του ευ αγωνίζεσθαι αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και προς αυτό το σκοπό δουλεύουμε εντατικά. Θέλουμε έναν αθλητισμό για τους πολλούς και, κυρίως, για τις επόμενες γενιές. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη διοργάνωση, σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους συμμετέχοντες».

*Το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival αποτελεί συνδιοργάνωση του Α.Σ. Φοίβος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα