Φοίβος Αθλητικός Σύλλογος Κω

ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ – ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ.

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου KOS 3on3BASKETBALL FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ανταγόρα από 20 έως 22 Αυγ 2018.

 

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά την κα Μαριέττα Παπαβασιλείου και τον κύριο Νικόλαο Νικολή από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την αποδοχή και υποστήριξη της πρότασης μας για την υλοποίηση μιας διοργάνωσης μαζικού αθλητισμού στην Κω.

Τον Έπαρχο Κω, κ Χαλκιδιό Γεώργιο για την καθοδήγηση και αμέριστη συμπαράσταση του καθώς και την κα Ευρυδίκη Φρύντη – Νάκη για το συνεχές ενδιαφέρον της.

Τον Δήμαρχο Κω, κ. Κυρίτση Γεώργιο, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ, κ. Ζερβό Μανώλη, την υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Κω κα Χατζηχριστοφή Ειρήνη, τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Κω κ. Σταματάκη Θάνο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μαραγκό Σεβαστιανό γιατί από την πρώτη στιγμή και χωρίς κανένα ενδοιασμό στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης, που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να παρουσιάσουμε μια άρτια οργανωμένη αθλητική διοργάνωση διάρκειας 3 ημερών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, την κινητήρια δύναμη κάθε εκδήλωσης, χωρίς την βοήθεια των οποίων, η επιτυχία της διοργάνωσης θα ήταν αμφίβολη.

Τέλος, ευχαριστούμε τους θεατές και όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, που μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε συμμετείχαν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά που ζωντάνεψε και μετέτρεψε την πλατεία Ανταγόρα σε μια ανοιχτή γιορτή του αθλητισμού.

Ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας και υποσχόμαστε πως το KOS 3on3Basketball Festival θα είναι εδώ και τα επόμενα χρόνια, πιο οργανωμένο, πιο ζωντανό και πιο ελκυστικό.

Το ονειρευτήκαμε – το σχεδιάσαμε – το υλοποιήσαμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Νίκος Μιμερίνης

Πρόεδρος

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα