Φοίβος Αθλητικός Σύλλογος Κω

Την επίσημη παρουσίαση των προπονητών της ομάδας, έκανε ο πρόεδρος του Φοίβου Κω, Νίκος Μιμερίνης. Ο σύλλογος έχει ένα από τα αρτιότερα προπονητικά ρόστερ στο νησί με ανθρώπους επιστήμονες και παιδαγωγούς, κάτι στο οποίο πιστεύουν και στηρίζουν πολύ στο Φοίβο.

Ο Μιχάλης Καπλανίδης είναι ο υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος με βοηθό το Γιώργο Καζάκο, που προπονεί και τα μικρότερα παιδιά.

Ο Κώστας Πολίτης σαν εκπαιδευτικός είναι παιδαγωγός αλλά και αθλητής του Αιόλου Κεφάλου είναι υπεύθυνος στα τζούνιορ και προ-μίνι, μαζί με τον Αλέξη Εμμανουήλ, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Για τις μικρότερες ακαδημίες, υπεύθυνοι είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής Κώστας Χατζηδαυίδ και Άννα Μήλιου και με τη νέα προσθήκη του Σωτήρη Τσακαλίδη για το νεοσύστατο τμήμα των κοριτσιών, ο σύλλογος ολοκλήρωσε το εξαιρετικό αυτό επιτελείο, όπου ο πρόεδρος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύει πως τα καλύτερα έρχονται.

Τέλος, προέτρεψε τους γονείς να σπρώχνουν τα παιδιά στον αθλητισμό και να απομακρυνθούν όσο γίνεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές και πως ο Φοίβος προσφέρει ένα ιδανικό αθλητικό περιβάλλον για να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα συντροφεύουν γενικότερα στη ζωή τους.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα